måndag 7 juli 2014

Semester, vila och kvalitetstid!

Sedan SM i Motala har det princip varit en veckas helvila för mig och det har varit riktigt skönt. Jag har haft min första semestervecka och spenderat dagarna med Karin och Iselin då Linda åkte till Playitas med Arne för att vara ledare på deras Tri4Fun-läger i tisdags. De verkar haft det riktigt roligt och skönt där och jag har inte känt mig det minsta stressad över att inte kunnat träna utan det har bara varit skönt med ledighet, lugn och ro. Hela våren har gått i ett rasande tempo och de sista veckorna med Uppsala Triathlon och SM var väldigt stressiga. Vi har spenderat mycket tid på Fyrishov där tjejerna verkligen gillar att vara. Sen har vi även passat på att ordna och greja lite här hemma och träffat lite goda vänner.
Rolling Stones på Tele2
Bus i Börje-Ekeby
Förrådsstädning
Simmärkestagning
Bus i den uppblåsbara äventyrsbanan på Fyrishov

HOPPA!
Dykträning

 

När Linda är tillbaka kommer vi dra igång med träningen igen. Jag ska försöka köra lite Swim-Run pass inför Amfibiemannen och Linda ska börja köra lite MTB inför Cykelvasan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar