lördag 12 juli 2014

Mycket vatten!

Linda och Arne är tillbaka efter en vecka på Playitas och efter en veckas vila börjar träningen rulla igång igen. Det har framförallt blivit träningspass sammankopplat med sol och bad. Då det varit oerhört varmt och skönt har vi varit en hel del på Fyrisov och i Björklinge och badad och då har vi även passat på att simma lite. Sen har vi även fått in lite transportcykling och en del styrka/rörlighet hemma på kvällarna.

I torsdags började vi dagens med cykling tillsammans med Jennie M till Björklinge. Inte så ofta som vi kan cykla tillsammans så vi passade på nu när farmor och farfar var på ett kort besök. Det blev en riktigt lugn och skön runda i solen. Väl framme i Björklinge så körde jag och Martin, som jag ska köra Amfibiemannen med, ett swimrun-pass men lite längre simningar och kortare löpningar. Det var oerhört varmt att springa i dräkten när det är närmare 30 grader ute. Simningen med skor kändes ännu bättre denna gång, några pass till så ska det nog kännas riktigt bra.
Jag, Linda och Jennie påväg mot Björklinge
I fredags så spenderade vi dagen med min syster Maria och hennes familj. Vi började på Fyrishov där jag gav Maria en lite crawl-lektion medan barnen lekte ute i poolen tillsammans med Micke. Maria, som aldrig crawlat, var riktigt duktigt och  med lite träning så får jag passa mig så jag inte får däng! Efter lunch och en tupplur för de minsta så gav sig Linda och Micke iväg på ett långt MTB-pass inför cykelvasan. De fick med sig moster Barbro och Pontus som vägvisare och cykelvase-experter. De hade en riktig härlig runda i kvällssolen. Dagen avslutades med grill och en kall öl!
MTB-cyklisterna
Burgare!
Idag har vi varit ute i Knivsta och jag simmade med en klubbkamrat som ska köra Zurich IM om 2 veckor. Han ville ha sällskap på en 3800m testsim och jag tyckte det var ett utmärkt tillfälle att simma lite längre inför Amfibiemannen. Åsa, Linda och alla barnen rodde med oss på hela rundan och vi fick några bra bilder och filmer. Väl framme vid bryggan igen hoppade barnen i med flytvästar och badade lite med oss.


Imorgon blir det SM i Västerås! Jag hade egentligen inte tänkt tävla men då Åsa saknade någon som cyklade i ett stafettlag så tänkte jag att jag kunde få ett ordentligt cykelpass - 40 km tempo! Vet inte om stafettklassen ingår i SM men det ska bli kul att tävla i en cup-tävling efter att jag var tävlingsledare i Uppsala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar