lördag 21 juni 2014

Midsummer Swimrun

Den 25:e Juli så ska jag och Martin Malmberg köra Amfibiemannen tillsammans. Idag körde vi första "Swim-run" passet för att börja testa utrustningen och hur vi är som Swim-run par. Vi körde två varv av 750 m simning och 5 km löpning och varven tog kring 35-40 minuter, vi tog det ganska lugnt. Utrustningen kändes riktigt bra men vi behöver göra en del justeringar och förbättringar. Vi har ännu inte klippt våtdräkten och det var något svårt att springa men långa ben på dräkten så de tar vi nog och klipper av. Ärmarna på dräkten tar vi nog också och klipper av så den blir lättare att ta av och på.

Vi fick ut ett par LaSportiva Bushido från C2 i torsdag och de var kändes riktigt bra. De störde inte simningen alltför mycket och var riktigt sköna att springa i. Vi fick även Triathlon-linnen från Skins som vi tänkt ha under våtdräkten. Linnet har två stora fickor på sidorna bak där vi hoppas få in allt nödvändigt för tävlingen. Linnet matchade dessutom skorna, eller vice versa, VIKTIG!

Det kommer bli fler Swim-run pass efter helgens SM. Ska köra ett ordentligt cykelpass med några tempobitar i tävlingsfart imorgon och sen ett hårt löppass i början i veckan innan sista dagarnas uppladdning. Hoppas även kunna få in ganska många simpass, både ute och inne, för att hitta en bra känsla i vattnet.

Efter mitt och Martins pass så passade tjejerna Jennie, Linda och Jenna på att simma en runda. Vet inte om de simmade snabbare än oss men de är helt klart mer avslappnade och gör sig bättre på bild...;)

Hur var midsommar då? Jo, vi var hembjudna till familjen Malmberg och hade en riktigt trevlig dag. Det bjöds på svenska högsommar, sill & nubbe, dans runt midsommarstången, grillning och allt annat som hör midsommaren till.
Iselin och Karin hjälpte till med midsommarstången

Hämtade upp ett paket från Wiggle på vägen till midsommarfirandet, nya löparskor inför SM och sommaren löpning. Ett par Asics Noosa som är triathlonvarianten av DS Trianer som jag brukar springa med samt ett par Asics Noosa Fast som jag tänkt använda på kortare intervallpass och kanske något kortare löplopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar