måndag 19 maj 2014

Hur går det med träningen?

Njae, det går väl sådär måste jag erkänna. Efter förra veckans laktattester och funktionärsarbete i samband med Skandisloppet blev jag ordentligt krasslig. Det blev 6 dagars helvila och bland annat missade jag IK Fyris Triathlons klubbmästerskap i 10 km. Jag sprang dock en kort runda i fredags och det kändes helt ok. Jag han även med ett kort simpass i lördags morse innan det var dags för helgen höjdpunkt - Strövarna!

Iselin är har varit med i Storvretas strövargrupp sedan vi flyttat dit (då var det mulle) och nu var det dags för en två-dagars paddling men en natt i tält. Vi samlades strax efter lunch vid Vällen och efter lite fixande och grejande så var alla 8 kanoter i vattnet och på väg mot Kolarmoraån. Efter en dryg timmes paddling var vi framme och slog läger. Resten av dagen ägnades åt bad, lek och upptäcktsfärder. Efter en skön natts sömn paddlade vi vidare på den snirkliga ån och strax innan lunch var vi framme vid turens slutpunkt. Det var en alldeles lagom tur för att barnen skulle få en härlig erfarenhet av paddling och tältning och det underbara vädret gjorde det bara ännu bättre. 
Förberedelser 
På väg in i Kolarmoraån
Iselin metade mört
Middagsdags - hamburgare 
På upptäcktsfärd
Med massor av friluftsenergi i kroppen hoppas jag nu på några riktigt bra träningsveckor inför långdistans-SM den 28/6 - inte så länge kvar. Imorgon är det dags för blodomloppet vilket borde ge en bra fingervisning på löpformen. I fredags kom ett nytt paket från Skins med lite mer kompressionskläder att testa, bland annat strumpor som jag tänkte testa imorgon. Jag smygtestade dem lite under morgonens cykelpass och de kändes riktigt bra.Sitter bra runt foten och ger vaderna ett bra stöd.
Strumpor, benvärmare och vad-tights

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar