söndag 20 april 2014

Påsklov!

Påskhelgen går mot sitt slut och så även mina första pappa-dagar hemma med Arne. Vi har haft påskledigt hela veckan och haft några lugna och sköna dagar. Iselin var på påskläger på 4H-gården i Årsta i början av veckan och sen har först Farmor och Farfar varit på besök och nu är Mormor och Morfar här. Arne har visat upp sig från sin bästa sida och gillar verkligen att åka vagn så det har blivit en hel del promenader.
Syskonen!
Farmor & Arne

Mormor och Karin
När jag kikade i träningsdagboken så visade det sig att jag även fått in 10 träningstimmar, vilket jag inte trodde då jag har haft två hela vilodagar och det känns som en riktigt lugn vecka. Men om man inte har så mycket att att göra på dagarna så är det lätt att få in lite träningstimmar. Det har dock inte blivit några styrkepass då jag haft svårt att komma iväg till gymmet men simning, cykel och löpning har det blivit.


Det brukar alltid kännas trögt på cykeln i början men det känns som att det redan börja släppa. Körde ett riktigt skönt pass med Alex, Erik och Vickan igår kväll i påsksolen och det kändes riktigt bra. Idag har jag sprungit ett långpass, vilket ni som följer oss vet att vi inte gör så ofta. Senaste passet över 20 km var LL, lite över ett halvår sedan. Idag blev det 21 km lågintensiv löpning och löpformen känns ganska bra. Kommer nog försöka få in några långpass till innan Motala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar