tisdag 8 april 2014

Nya tider!

Sedan det senaste inlägget har det verkligen hänt massor med saker hos oss och det är mycket nytt att skriva om. Den 1:a April, förra tisdagen, föddes Arne-Matts några dagar tidigare än planerat men allt gick bra och vi är oerhört glada och lyckliga. Han verkar vara en glad kille som just nu fokuserar på att äta och sova. Jag och Linda är hemma tillsammans nu under de första veckorna och nästa vecka är även tjejerna hemma på påsklov. Vi hoppas på lugna och sköna dagar där vi får tid att lära känna Arne och hitta bra rutiner innan jag börjar jobba igen efter påsk.
Samma dag som vi kom hem från BB så blev vårt kök färdigt, vilken tajming! Det är riktigt skönt att kunna laga mat igen och vi är riktigt nöjda med hur det blev. Vi håller fortfarande på att "bo in oss" i köket och hitta hur vi vill ha det och hur vi ska inreda.


Under förra veckan började vi även att rulla igång med vårt företag Fyseks löpkurser och Q-Med är först ut. Vi kommer att jobba tillsammans med dem fram till blodomloppet och hoppas att många av dem kommer utvecklas som löpare under tiden och genomföra blodomloppet på ett riktigt bra sätt. Det är en riktigt kul och varierad grupp som är väldigt intresserade och vill lära sig mer.
Slutligen ska jag även passa på att berätta att jag numera är ambassadör för Skins komprissionskläder. Jag har använt deras kläder, framförallt löptights, under de senaste åren och det är riktigt bra träningskläder. De har dock oerhört mycket mer än bara löptights i sin produktkatalog och det ska bli kul att få testa fler produkter ur deras sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar