lördag 22 mars 2014

Oj, det är bara två veckor kvar!

Lite inlägg betyder inte att vi inte har något att skriva om utan snarare att vi har lite svårt att hitta tid att skriva. Sedan senaste inlägget har vi kört igång med köksrenoveringen samtidigt som allt annat rullar på som vanligt. Det har gått förvånansvärt bra att leva utan kök och vi har faktiskt bara ätit hämtmat en dag under dessa två veckor - frysen var ordentligt full med matlådor. Vi utökade även renovering då köksinredningen blev lite försenad så nu har vi även fått nytt golv i hallen. Förhoppningsvis är allt klart till nästa helg.Iselins konståkning avslutas nu i helgen och under de kommande veckorna kommer vi istället att köra igång med lite löpkurser med vårt företag FYSEK. Vi kommer, förutom lite extra teknikfokus på de kommande löptränignarna med ULK/IK Fyris Triathlon att köra en kurs med Q-MED och en med Kraftkällan. Igår fick jag hem en låda med metronomer som vi kommer att arbeta en del med för att hitta en bra stegfrekvens. 


Träningen har börjat rulla på igen efter Vasaloppet och förhoppningsvis kommer det blir  lite mer cykel och löppass under de kommande veckorna.

Mitt i all renovering, jobb, träning, coachning med mera så kommer vi ibland på oss själva att det faktiskt bara är två veckor tills planerad tillökning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar