söndag 9 mars 2014

Compact Livin'

Denna vecka har varit ganska lugn med för att inte riskera att bli sjuk efter vasaloppet och låta kroppen återhämta sig ordentligt. Jag vilade mån - onsdag och har sen kört några lätta pass. I torsdags så gjorde jag i ordning skidorna för sommar-förvaring och tog samtidigt fram "svarta-faran" som stått undangömd sedan Kalmar. I fredags blev det landsvägspremiär, riktigt skönt att vara ute och rulla igen.

Idag har jag varit med på löp-clinic som Uppsala Löparklubb arrangerade med Markus Stålbom. Det är riktigt nyttigt att jobba med sin löpteknik och det är kul att höra hur andra jobbar med att lära ut. Mycket av det Markus pratade om och visade stämmer bra överens med det jag försöker förmedla på mina pass. Han hade några bra övningar som jag inte sett tidigare för att konkretisera några delar av löpningen. Några nya övningar var det dock som jag kommer att ta med mig. Han filmade även våra löpsteg och det är alltid intressant att se sig själv när man springer.

Under veckan så har vi även förberett i lägenheten för att renovera köket. Ni som känner oss vet att vi kan vara lite optimistiska med våra tidsplaneringar och nu har vi gjort det igen. Renoveringen börjar imorgon och planeras ta 4 veckor och är då klart 4:e April. Den 5:e april är det planerad datum för bebisen - massor med tid över i planeringen alltså! Iselins rum och köket är nu tömda och vi bor nu väldigt kompakt med kombinerat kök och vardagsrum.
Iselins rum
Compact Livin'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar