lördag 8 februari 2014

Lördagsstafett

09.30 Lämna L på Actic
10:00 Lämna I på konståkning och åka och handla
11:20 Hämta I och skjutsa henne till gympa. 
12:30 Hämta L på MCW
12:45 Hämta I
13:00 Hemma, snabblunch och ombyte
13:45 Lämna I på barnkalas, åka till Storvreta för ett skidpass 
15:45 Hämta I
16:30 Åka till Fyrishov för att bada med I & K medan L simmar
18:30 Middag
19:15 Lägga barn
NU - Kaffe och stillasittande!

Så här har min lördag sett ut, fullt ös medvetslös. De flesta lördagarna ser ut ungefär såhär men denna gång var det även kalas. Det är ett väldans pusslande men jag fick in ett riktigt bra stakpass på konstsnön i Storvreta och Linda har hunnit med tre pass!(Är i v 33 nu)
Stakintervaller fredag kväll
Stakpass, A1 idag
Efter förra helgens skidlopp fick jag det underbara seedningsbesked i tisdags att min resultat räckte till en plats i startled 2 - riktigt skoj! Nu behöver jag förhoppningsvis inte stå still under Vasan utan kan köra på direkt från start. I tisdags fick jag även en leverans från PurePharma med deras MOD (Magnesium, Omega3 & D-vitamin). Precis vad jag behöver så jag kan hålla igång med träningen genom "Vabruari" utan att bli sjuk.

Utöver det vanliga; familj, jobb och träningen så har en hel del nya "bollar" rullat in som jag också försöker att hålla i luften. Dels så har vårt företag FysEks verksamhet börjat rulla igång och jag har några adepter som jag hjälper med träningsplaneringen inför olika lopp i sommar. Det ska riktigt skoj att följa dem under våren och se hur det går för dem. Jag har även gjort klart med Q-MED (Galderama) att jag ska hålla en 6 veckors löpkurs med deras idrottsförening med början i April - kul!

För att verkligen fylla upp kalenders så har jag även tagit på mig att vara tävlingsledare för deltävlingen i Svenska Cupen som kommer att gå i Uppsala i sommar. Riktigt kul att få leda den tävlingen från arrangörsklubbarnas sida. Det kommer att bli en riktigt rolig tävlingen med en karaktäristisk bana i en historisk miljö. Du har väl anmält dig?'

Lindas barnträning rullar på för fullt och det har varit närmare 20 barn på träningarna, riktigt roligt! Det finns verkligen ett stort intresse för triathlon just nu och det kommer säkert ännu fler barn i vår när vi börjar träna ute. Medan jag är i fädernas spår mellan Sälen och Mora, den 1-2 Mars så ska Linda och några barn åka till Motala för att vara med på ett barnläger (Tri-4-Fun). Det blir säkert riktigt skoj.

Nu har jag suttit still länge nog, dags att börja förbereda inför imorgon. Consoden bjuder på familjeaktivitet så jag och Iselin ska åka till Romme och åka slalom hela dagen.

Hoppas ni haft en lugn helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar