onsdag 19 februari 2014

Fjällåkning

Bruksvallarna bjuder på riktigt kalasväder och välpreparerade skidspår. För att få lite semestertid med familjen så har jag varit ute och åkt tidigt på morgonen, både igår och idag. Den föra halvtimmen har pannlampan behövts men allteftersom solen letat sig upp över fjällen har det blivit åkbart utan lampa. Pistmaskinerna är ute riktigt tidigt så spåren har varit i toppskick. Det har dock varit ganska kallt så det har varit lite trögt. Igår testade jag att göra en "norsk" vallning för att få lite extra träning. Jag hade kanonfäste på vägen uppför fjället men det gled knappt framåt när jag väl kom upp.

Efter gårdagens morgonpass så körde vi en tur upp mot Kariknallen hela familjen, Iselin åkte själv och Karin somnade i vagnen. Eftermiddagen spenderade vi i Funäsdalen där det fanns en simbassäng. Den visade sig vara lång nog för att träna i men vi badade bara med barnen.

Idag kom mormor och morfar efter lunch så jag och Linda passade på att åka lite skidor tillsammans. Det blev ett väldigt lugnt men skönt pass.

Nu är det snart middagsdags och sen blir det en tidigt kväll. Pannlampan ligger på laddning och imorgon blir det åter igen ett morgonpass. Testar nog en ny runda, mot Funäsdalen imorgon.
Dagens höjdkurva
Mystjejerna
Påväg ned från fjället!
Nyspårat
-16 grader, bet fint i kinderna

1 kommentar:

  1. Men shit.... Alltså dör av avundsjuka! Dom spåren! Ta mig hem.... Känns som öken att bo här nere! Jag har glömt hur SNÖ ser ut :....(

    SvaraRadera