tisdag 14 januari 2014

Uppstart

Efter lite uppehåll med klubblöpningen kring jul så började vi idag igen med ett uppstartspass. Vi började med en kort presentation och genomgång av klubbarna (Uppsala Löparklubb och IK Fyris Triathlon) och sen körde vi gång passet som jag var ledare för. Det dök upp 38 personer varav väldigt många nya vilket var riktigt skoj. 

Själva passet blev lite förkortat då presentationen i början tog en del av tiden. Vi hann dock med uppvärmning, löpskolning, 3-4 x 1200 m, nedvarvning och stretch. Alla fick jobba på ordentligt och såg glada och trötta ut efteråt. Nu hoppas vi på fortsatt bra uppslutning.

Annars går vi i väntans tider och tänker jag inte på tillökningen i April utan på att det ska bli skidspår så jag kan börja träna inför vasaloppet. Vi har tänkt att köra en träningshelg denna helg och hoppas att vi ska hitta några bra spår att åka i. Helgens träningsprogram innehåller det mesta man kan önska sig; Skidor, Simning, Löpning, Yoga, Pingis, Fotboll, Cykling och Crossfit - ett riktigt höjdarprogram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar