torsdag 2 januari 2014

Skid och klisterpremiär

Nu är årets skidpremiär avklarad. Jag har hunnit med två pass idag men spåren är verkligen inte bra. jag testade både spåren vid Odensala/Spikbodarna och de vid skidstadion. De vid skidstadion var förstås bättre men var väldigt lösa och sladdriga på eftermiddagen. Jag har känt mig lite rosslig i halsen de senaste dagarna så det blev därför två väldigt lugna A1-pass, totalt 32.5 km. Kanske lite dumt att inte vila tills halsen känns bra men jag vill försöka få lite skidmil i benen nu när jag är har tillgång till skidspår. Testade mina nya skidor på eftermiddagen men det var svårt att säga något om dem i de dåliga spåren.

Imorgon åker jag till Vålådalen för att åka tillsammans med Eric, Victoria m.fl. Hoppas på att det är lite bättre spår sär och att jag kan få lite mer känsla för hur de nya skidorna är. Det ska, som jag skrev tidigare, vara riktigt bra i varmare klisterföre, precis som det är nu. Jag har precis kommit in från förråden aka "vallaboden" och förberett skidorna för inför imorgon. Jag har aldrig tidigare lagt klister på skidor så gårdagens vallning var klister-premiär för mig. Det är riktigt kladdigt och besvärligt, inget man vill hålla på med för ofta.
"Vallaboden"
Grundklister, KR30
Spikbodarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar