måndag 23 december 2013

Bra flyt!

Jag brukar ha riktigt svårt att motivera mig själv när jag simmar ensam och det är inte alltid som jag slutför passen som jag planerat innan. Under hösten har jag dock för det mesta simmat tillsammans med andra, antingen IKFT, Kroon eller med mitt egna lilla morgongäng. Nu under julledigheten så har klubben dock inte träningar men jag begav mig ändå till Fyrishov för att simma och det kändes riktigt bra. Jag höll, för att vara mig, riktigt bra fart och det kändes riktigt bra. Jag tror att höstens simfokus har gjort sitt och förhoppningsvis kommer det kunna gå ganska snabbt i vattnet till sommaren.
Alexander, det nyaste tillskottet i "mitt" morgongäng
I övrigt så rullar träningen på ganska bra m en jag börjar bli lite stressad av snöbristen. Veckorna rullar på riktigt fort och det är inte så mycket tid kvar till Vasaloppet. Jag kommer att åka upp till Östersund några dagar efter nyår och hoppas på att kunna klämma in lite skidmil då, men det verkar inte vara så mycket snö där heller. De har dock skidspår på skidstadion men det vore toppen om det kom lite snö nu under mellandagarna så även övriga spår körs upp.

Imorgon är det doparedagen och vi planerar att få in lite träning under förmiddagen. Vi börjar med att köra den jul-WOD som arrangeras på gymmet. Sen åker vi till Fyrishov med barnen för att bada lite. När vi är där passar vi såklart på att simma ett pass var. Efter lunch blir det sen traditionellt julfirande, eller för oss så är nog hela dagen traditionellt julfirande.

GOD JUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar