söndag 3 november 2013

Svårsprunget

Jag har spenderat större delen av veckan på utbildning i London och jag packade med mig träningskläder i hopp om att kunna köra en del pass, nästan som vanligt. Så blev dock inte riktigt fallet. Först visade det sig att hotellet inte hade någon tärningslokal vilket jag hoppats på och när jag sedan gjorde ett löpförsök i tisdags morse så blev jag alldeles tokiga på alla rödljus. Hotellet låg drygt 3 km från Hyde Park där det går alldeles utmärkt att springa men att springa dit var alldeles för besvärligt så det blev bara ett träningspass i London. Istället så har jag försökt att sova och äta ordentligt för att vara i bra skick nu när planeringen inför Vasaloppet drar igång.

Jag fick dock till ett träningspass idag när vi var på MCW för att låta Karin och Iselin vara med på Crossfit Kids. Medan de härjade och lekte så passade jag på att se hur jag står i styrkan efter de första fyra veckorna av min Wendler-cykel och det kändes bra. Jag har ökat i allt utom marklyft. Nu kör jag fyra veckor till på samma sätt.
Igår var vi också på MCW men inte för att träna utan för att fira Iselin som snart fyller år. Hon har sedan i våras pratat om att hon ville ha ett Halloween-disco som kalas så vi ordnade det och fick hålla till i MCWs lokaler - Toppen! Det var 20 utkläda barn som dansade och röjde i två timmar - fullt ös medvetslös. Vi hade även några vuxna som ställde upp som "gäst-moster" som några av barnen tyckte var lite läskiga.

 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar