torsdag 28 november 2013

Simtester

För drygt två veckor sedan så hade IKFT simtester på 200m och 400 m som både jag och min Amfibieman-kompanjon Martin missade. Vi försökte köra dem var för sig under förra veckan men det blev inte av så nu körde vi istället testerna i går morse. Vi fick även sällskap av Anders och Janne, kul att det är lite folk som dyker upp på morgonen. Vi började först med 1000 m blandad för att komma in i simningen och bli redo för testerna. Då vi hade tider att passa samt begränsat utrymme så kunde vi inte simma bredvid varandra utan startade istället med 15 sekunders mellanrum. Jag och Martin var riktigt jämna vilket känns lovande inför Amfibiemannen, Martin var något snabbare än mig på 200 m och jag något snabbare än honom på 400 m. Hoppas att vi har en fortsatt jämn utveckling under vintern. Här är mina tider

400 m 7:13 (split 200 m 3:30 - 3:43)
200 m, 3:24 (split 100 m 1:40 - 1:44)

Tänkte försöka att köra dessa tester återkommande fram till nästa säsong för att kunna se förbättringen. Vore även intressant att köra samma test på 25 m bana för att se hur mycket fortare det går. 

Just nu pågår inte bara fysisk träning utan även "pott-träning" hos oss. Karin har börjat öva på att vara utan blöja och det har varit med blandad framgång. Det har alltid legat ett eller flera ned-kissade ombyten på dagis. Men igår när jag hämtade henne såg jag ingen påse på hennes hylla, hon hade klarat hela dagen. Kul att träningen ger framsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar