onsdag 23 oktober 2013

Vilket klipp!

De flesta inlägg här i bloggen handlar om träning men nu kommer ett inlägg om hår och då tänker jag inte skriva om hårborst-Alx.

Iselin har pratat en hel del under de senaste veckorna om att få klippa page och igår hade hon och Linda bokat en varsin klipptid hos frisören här i vårt hus. Iselin klippte sig där i slutet av sommaren och det blev då helt ok. Igår var det dock inte lika bra. Frisören började med att beklaga sig över att hon glömt glasögonen och vi förstod snabbt att det här inte skulle bli så bra. Hon började klippa närmast planlöst och hon fick inte alls någon bra struktur på det. Hennes saxar var dessutom oerhört slöa, vilket hon kom på efter en stunds klippning och fick då långa kollegans, som nästan var lika slöa.Efter 75 minuter så kände sig frisören klar och vi ville bara gå därifrån. 
Gårdagens page-klippning
Linda hade dåligt samvete över Iselins hår inatt och det första hon sa i morse var att vi måste ordna till det. Sagt och gjort, vi bokade en ny tid hos vår "standards-frisör" Malin Bernsten hos Hårkonstnärerna. Hon hade en tid över nu på eftermiddagen så jag hämtade Iselin lite tidigare än tänkt och åkte dit. Malin är jätteduktig och fick ordning på Iselins hår, även fast det nu blev lite kort. Framöver så kommer vi att fortsätta att klippa oss hos Malin och inte gå till frisören i huset.
Dagens fixning
Jag måste förstås avsluta med lite träning. Vi både är i lite av en mellanperiod just nu och tränar mest på känn. Linda kör på när hon känner att orken finns och när graviditeten(och allt annat) tar för mycket kraft så vilar hon. Jag kör på med min styrka och få upp farten i bassängen. Det blir lite löpning bara för att hålla igång. 

Till helgen så anordnar vi ett litet crossfit-event för IK Fyris och Mantra Sport vilket ska bli riktigt skoj. Det verkar som att det kommer mycket folk så det kommer nog bli bra drag. Vi ska köra några "WODar" med lite konditionsfokus och enklare övningar. Bilder och kanske någon videosnutt kommer på söndag.

3 kommentarer:

 1. Superfint! :)

  Graviditeten? Det har jag missat!! Stort grattis till er, så roligt!! :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lina, då har du missat något. Vi skrev om det här: http://www.jarnekarna.se/2013/08/team-jarnek-vaxer.html

   Linda vann nog klassen Gravida kvinnor 25-29 i Kalmar...=)

   Radera
  2. Åh nej det inlägget måste jag missat!! wow strongt och köra IM med bebis i magen!! Så kul med ny familjemedlem! :)

   angående bebisar så måste jag avstå träningshelgen i jönköping, det krockar med ett dop hemma, min brors lilla tjej ska döpas. Så Trist att det krockade! Verkar vara ett grymt kul läger!

   Radera