torsdag 17 oktober 2013

Positiv feedback

Som ni vet så simmar jag och Linda 1 ggr / vecka med Anders Kroon. Det är kring 20 pers och vi delar upp oss på tre olika pass. De första gångerna simmade jag i den snabbaste bassängen och kämpade mig med de andra. Anders, som vet att vi vill ha lite extra feedback, lätt mig simma där de första tre veckorna men förra veckan bad han mig kliva ned ett snäpp och fokusera mer på tekniken och inte stressa. Det tog lite på egot att behöva simma på mellan-banan, att bli degraderad men Anders vet vad han gör.

Idag fortsatte jag i mellanbanan och det börjar kännas allt bättre när jag kan simma avslappnat och inte stressa. Fick två härliga kommentarer av Kroon:

"Oscar, du får MVG på benspark och VG på armfrekvens, riktigt bra!"

"Oscar, nu börjar jag tro på det här!"

Det känns riktigt bra, tänk vad några positiva kommentarer kan göra. 

Nu är de tläggdags, imorgon är det full fart igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar