måndag 23 september 2013

Träningsvärk!

I lördags så körde jag första ordentliga benpasset på gymmet på rätt länge. Det blev först en serie med front squats och plyometrik och därefter en metcon som bland annat innehöll air squats, totalt 150 st. Jag började känna träningsvärkens intågande redan i lördags kväll och igår var jag ordentligt öm i muskler. Men idag är träningsvärken på gränsen till outhärdlig. Jag hoppas dock att det ska gå bra under kvällens simpass och att det lättat tills imorgon då jag tänkt köra sista fartpasset inför LL - 5 x 400 m följt av 10 x 30:30.

Efter LL kommer jag rulla igång en 6 veckors Wendler-cykel för att bygga upp lite grundstyrka. Håller precis på att göra klart planeringen. Skriver om det senare i veckan. 

Imorgon är det även del 4 av min löpskolning, ser verkligen fram emot att se adepternas löparglädje och framsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar