onsdag 4 september 2013

Swimrun 2014

Imorgon åker vi norrut för att spendera helgen i Jämtlandsfjällen tillsammans med Victoria och Erik. Det ska bli riktigt härligt och vi verkar få otroligt bra väder med tanke på årstiden. Förra helgen föll den första snön på Åreskutan men nu verkar det bli riktigt kalasfint. Är övertygad om att vi kommer få några fantastiska dagar men massor av frisk luft, härliga vyer och många skratt. Vi kommer att bo i tält men lyxar till det med en riktigt fin middag på Blåhammarens fjällstation på lördag kväll.

Under veckan har jag kommit igång riktigt bra med träningen. Började med ett crossfitpass på lunchen i måndags som var oerhört mycket jobbigare än jag tänkt. Kombinationen 250 m rodd och 16 benböj på 25 kg 5 gånger mördade mina ben helt och hållet. Det var dock inget som ställde till problem under MTB-cyklingen tillsammans med mina kollegor på måndag kväll. Det var första gången sedan jag bodde i Gällö under början av 90-talet som jag körde MTB i skogen. Det gick förhållandevis bra men det tog en tid att ställa om från landsvägstekniken.Igår körde jag det första av höstens sex löpskolningpass. Kursens upplägg ser ut på samma sätt som under våren och min förhoppning är att deltagarna ska nå samma resultat som de i våras gjorde.
Idag började jag med ett simpass tillsammans med Martin M. Vi har tänkt att genomföra någon Swim-run tävling under 2014 och vi behöver få upp farten i vattnet lite tills dess. Simningen kändes ganska bra och det var oerhört bra att få simma tillsammans med någon. Onsdag morgon blir nog ett stående simpass i veckoplaneringen framöver.

Jag har även hunnit med att köra lite backintervaller under lunchen idag. Det blev 10 st backar upp till Sten Sture-monumentet - prefekt träning inför Lidingöloppet.

Under kvällen har vi förberett inför fjällen; packat, städat och planerat. Löparskorna åker med, det blir säkerligen tid över för lite fjälllöpning på eftermiddagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar