måndag 19 augusti 2013

"You are an Ironman" - tack för ert stöd!

Vi är nu tillbaka i Uppsala och vardagens igen efter en vecka på Öland som avslutades på ett alldeles fantastiskt sätt med vår final - Kalmar Ironman. Vi kommer under de kommande dagarna att skriva varsin race-rapport om loppet. Men innan dess vill vi skriva ett "tack-inlägg" 

Ett stort tack till släkt och vänner som stöttat, hejat och tränat tillsammans med oss under vår resa mot Kalmar IM. Ni har betytt oerhört mycket för oss. Ett extra stort tack till Maria, Micke, Sixten, momma Beryl & moffa Nisse som följde med till Kalmar och tog hand om våra små busungar under de sista dagarna inför, under och efter tävlingen.

Ett stort tack till Ola, Anna & Joel på MCW  som hjälpt oss med våra crossfitpass, stöttat oss under våra rehabiliteringsperioder samt gett oss ovärderlig massage.

Ett stort tack till PurePharma som sponsrat oss med de bästa tillskotten som finns på marknaden. Det är mycket tack vare dessa, tillsammans med en bra kost, hållit och friska och kunnat hålla kontinuitet i vår träning. Om ni också vill testa deras produkter så klicka på länken uppe till höger för att beställa.

Ett stort tack till alla på IK Fyris och Mantra Sport som hjälpt oss och pushat oss under många träningspass samt gett oss ovärderliga tips&trix. 

Ett stort tack till Sören Winge som hjälpte oss med inköp och justering av våra cyklar.

Ett stort tack till Elisabethsjukhuset och läkare Shwan Khoschnau som genomförde min axeloperation i slutet av oktober så pass bra att jag kunde börja simma redan i januari och nu klarade av 3.960 m crawl.

Ett stort tack till alla er läsare som följt oss under resan. Det har varit kul att se att så många är intresserade.

Hoppas jag inte glömt någon....
Stumma ben mot målet
Bästa supportrarna!
Linda med armarna i skyn!
Iselin sprang in med mamma och hamnade på hennes "Finisher-bild"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar