måndag 12 augusti 2013

We have arrived...

Nu är vi på Öland och laddar för fullt inför tävlingen. Det känns riktigt skönt att få vara här hela veckan och komma in i atmosfären, göra sig hemmastad och inte behöva stressa kring pre-racemöte, incheckning m.m.

Vi åkte ned tidigt igår morse och resan gick förhållandevis bra. Vi gjorde några stopp längs vägen för att slå ihjäl lite tid och hålla barnen på bra humör. Vi har hyrt en lägenhet på en gård nära Mörbylånga på Öland och bor här tillsammans med tre andra familjer på samma gård. I vår lägenhet bor vi tillsammans med min syster Maria, Micke och Sixten. Momma och Moffa kommer senare under vecka.

Idag har vi tagit det lugnt på gården. Jag var ute och sprang en liten "håll-igång"runda i morse och därefter har vi badat och strosat lite i området. Jag har även passat på att serva våra cyklar och gjort dem tävlings-redo. Imorgon tänkte vi köra en del av banan på Öland för att se att allt är ok och röra lite på cykelbenen. Linda har fått på nya hjul så hon behöver få känna lite på dem innan tävlingen.

Ett av vårt mål denna vecka var att försöka lära Iselin att simma. Det målet kan vi checka av redan idag. Hon hoppade i bassängen i morse utan flytring och simmade över hela bassängen. Om vädret fortsätter att hålla i sig under veckan så vi kan bada på dagarna så kommer hon vara som en delfin innan vi åker härifrån.

Här är lite bilder och filmer från gårdagen och dagen:
Vi stannade vid Tindered och fikade, lekte och gungade

Karin hälsade på "gårdskatten"
Iselin var glad att komma fram
Karin och kusin Sixten...
Morgonens löptur gick över majsfälten
Vi gick på en promenad över fälten mot Mörbylånga, blev överrumplade av oväder så jag fick springa och hämta bilen
...och plocka upp tjejerna.
Badtjejerna!
Iselin simmar!

Karin hoppar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar