torsdag 29 augusti 2013

Team Järnek växer!

Det har varit ganska lugnt här på bloggen den senaste tiden men nu börjar det hända grejer igen. Efter en hel vecka med total vila så har både jag och Linda börjat rulla igång med träningen igen denna vecka. Jag smög igång med ett lugnt simpass tillsammans med IK Fyris i måndags och har sedan dess även testat springa en runda och idag blev det ytterliggare ett simpass. Linda tog istället och vilade i början av veckan och körde ALL-IN på gårdagens SMACK-tempo. Det var hennes första tempotävling och när hon kom hem så var hon alldeles uppe i varv och väldigt nöjd. Hon åkte dit tillsammans med damligan (Jennie, Jenni & Victoria ) och "tjejtjusaren" Swahn och de hade en riktigt rolig kväll allesammans. Linda körde den 22 km långa banan på 36:39, ett snitt över 36 km/h - Riktigt grymt!

SMACK-gänget
Idag har hon fortsatt att cykla men i betydligt lugnare tempo. Hon hade en planeringsdag med jobbet på Krusenberg strax utanför Uppsala och passade på att transportträna lite, cykla dit och hem.

Som jag skrev tidigare så har jag lite nya mål inplanerade efter IM Kalmar. Först är det Lidingöloppet och sen är det Vasaloppet. Jag börjar redan fundera lite på vad jag ska köra för roligt nästa sommar. Linda har dock tagit det lite lugnare med planeringen inför nästa år då team Järnek kommer få en ny medlem i slutet av Mars. Ev blir det något tävling i slutet av säsongen. Det känns riktigt roligt och spännande. För er som funderar över det så var Linda i 9 veckan när hon genomförde sin första IM, Kalmar 2013.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar