fredag 2 augusti 2013

Tällberg triathlon

I morse åkte vi till Rättvik för att spendera helgen tillsammans med Victoria & Erik. Jag och linda har kört Tällberg Triathlon nu på kvällen medan Vickan och Erik springer Tällberg Halvmarathon imorgon. 

Vi spenderade några timmar på stranden i det härliga solskenet innan vi begav oss till Tällberg. Väl där så hann vin precis checka in cyklarna och göra oss iordning innan avprickningen. Det var närmast perfekta förhållanden och vi var båda taggade för att testa på formen.

Efter lite uppvärming i vattnet så gick starten och simningen gick bra för oss båda. Jag var strax före Linda ur vattnet och gav mig iväg på cykel när Linda kom till växlingen. Det var en kuperad och teknisk bana i två 10km varv. Cyklingen gicl bra för oss båda och jag gick ut som 17:e herre och Linda som 3:e dam på löp ingen. Löpningen gick på en grusväg och elljusspår, precis i min smak och jag lyckades plocka några placeringar och gick i mål som 13:e herre tror jag. Linda tappade två placeringar och kom in som 5:e dam.

Victoria och Erik passade trollen medan vi tävlade och de tog även några bilder, toppen!


Tällberg triathlon får bästa betyg, vi kommer gärna tillbaka nästa år.

2 kommentarer:

  1. Grattis till bra placeringar!!!

    SvaraRadera
  2. Snyyygt, jävla super familj alltså:-)

    SvaraRadera