lördag 10 augusti 2013

Om en vecka, då...

En vecka kvar, helt galet vad tiden rullar på och det börjar bubbla upp en massa blandade känslor inför vad som komma skall. Idag har jag varje gång jag tittat på klockan tänkt

"Om en vecka den här tiden, då är jag ur vattnet, på Öland, tillbaka på fastlandet, klar med cyklingen, ute på löpningen, snart i mål, förhoppningsvis i mål, i mål om inget konstigt hänt". 

Jag har även börjar kika på väderleksrapporterna för den kommande veckan och framförallt för lördagen. Jag vet att rapporter på en veckas sikt är väldigt otillförlitliga men det blir ändå att jag kolla och funderar på vad rapporten innebär; vilket håll kommer vinden från?, kommer det regn?, är det varmt/kallt? osv. Nu under kvällen var mina "väderappar" ganska överens om lördagens prognos
Imorgon rullar vi ned till Öland och vi har under kvällen packat och gjort oss redo. Det blev en hel del packning och förhoppningsvis har vi inte glömt något. Vad behöver man ha med sig som man som "rookie" inte tänker på? Om någon kommer på något som vi med största sannolikhet glömt så hör av er ASAP!

Jag har, precis som igår, vilat och laddad idag. Linda har däremot cyklat en sväng med ett glatt gäng från IK Fyris. Hon passade på att dra hela gänget i 60 km för att få "vinden i näsan" som en av deltagarna på rundan sa.2 kommentarer:

 1. Stort, stort lycka till! Vi önskar vi kunde vara med och hurra på er i Kalmar men får istället ropa ännu högre ifrån Sätila!

  Underbart att vi får följa hela er fantastiska resa!

  Njut och kör hårt :)

  Magnus & Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jenny & Magnus. Nu är det riktigt nära. Snart är detta äventyr över men då börjar förstås något nytt och spännande äventyr som ni gärna får följa oss på.

   MVH O

   Radera