söndag 4 augusti 2013

Livskvalitet i Dalarna

Så var vi tillbaka i Uppsala igen efter en riktigt härligt helg i Rättvik. Efter att vi tävlat på fredagen så var det Victoria och Eriks tur att tävla på lördagen, Tällberg Halvmarathon. Innan vi begav oss till tävlingen så passade vi på att bada lite i Rättvik.
Tjejerna strosade på bryggan i Rättvik

Jag och Iselin spelade boule medan Karin...
...sov
Vi kom till Tällberg precis innan starten och hann se hur Erik och Victoria drog iväg med hög fart redan från start. Efter 9 km så gick banan förbi samma område igen och de såg båda pigga och glada ut när den kom springandes. När de passerat 9 km så började vi gå ned mot målet med ett litet glass-stopp längs vägen.Vi hann precis ned till målet innan första herre, Johan Buud, gick i mål. 20 minuter senare hade både Victoria och Erik gått i mål. Victoria gjorde ett grymt lopp och gick i mål som trea på 1:33 vilket är en väldigt imponerande tid i hettan och med tanke på den kuperade banan. Efter målgång så badade vi en liten stund innan det blev prisutdelning med "Vickan" på pallen.
Erik vid starten

Segraren Jonas Buud efter 9 km
Erik efter 9 km
Prispallen i damklassen
Idag så lämnade vi Rättvik och åkte först till Victorias stuga några mil norr om Rättvik. Jag och Linda tog tillfället i akt och passade på att få cykla dit tillsammans medan Erik och Victoria körde varsin bil med tjejerna. Det blev en lugn söndagscykling i typisk Norrlands-terräng; backar, skog och små byar. Väl framme möttes vi av glada tjejer som fått plocka hallon.


 Efter lite fika tillsammans med Victorias föräldrar i stugan så gick vi ned till sjön och rodde en liten sväng. Det var nog första gången som Karin var i en båt, förutom färjan till Ammer. På väg tillbaka så somnade Karin och när vi var åter på land så hann vi äta lunch medan hon sov innan vi packade in oss i bilen och åkte mot Uppsala.

Imorgon börjar sista träningsveckan innan Kalmar, ska se till att hitta på några spännande pass...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar