lördag 24 augusti 2013

Ironmanfilm & vilovecka

Lever fortfarande lite på ruset efter lördagens lopp och tänkte att jag skulle försöka förmedla känslan jag hade under loppet genom att göra en liten film av min race-berättelse. Så jag har suttit och pysslat lite och valde Swedish House Mafia - Greyhound som soundtrack. Detta då jag mentalt kört igenom hela IM-loppet när jag hört denna låt i lurarna under det senaste årets träningspass.

Det blev det lite väl snabb text på sina ställen, men jag hoppas ni kan få med er känslan..


Vi har haft en ganska lugn, skön och träningsfri vecka sedan Kalmar. Iselin har börjat skolan och jag har skolat in Karin på hennes nya förskola. Under nästa vecka börjar vi köra igång med träningen igen. Nästa mål för mig är Lidingöloppet där det vore oerhört kul att lyckas springa under 2:15. Linda funderar lite på att springa Stockholm halvmarathon.

Här är lite bilder från veckan som gått

Redo för första skoldagen
Tjejerna hjälpte till att laga mat - korvstroganoff!

Dockan fick vara med då Linda inte var hemma
Igår hade vi familjemys med middag & bio - Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar