torsdag 15 augusti 2013

Inregistrerade och redo!

Dagarna här på Öland rullar på och förberedelserna går som planerat. I tisdags så cyklade vi en liten sväng av banansträckningen på Öland. Det kändes bra och cyklarna rullade på fint efter min lilla service i måndags em. Linda testade de nya hjulen från Mantra Sport och såg riktigt snabb ut, tror hon kommer flyga fram på cykeln på lördag.

I går så passade vi kusin Sixten medan Micke och Maria fick lite kvalitetstid på golfbanan. Vi tog det lugnt på gården och försökte att inte tänka alltför mycket på loppet. Vi hade även en telefonintervju för en tidning som fått nys om vårt lilla projekt om gärna villa ha med oss i en artikel, kul!

Momma Beryl & moffa Nisse kom ned efter lunch så nu är hela vårt "support-team" på plats. Efter att M&M kommit tillbaka från golfen så åkte vi in till Kalmar för att titta på Kalmar Mini-Tri och känna lite på stämningen. Mini-Tri är ett kort triathlon, nästan 1/10 av det vi ska göra på lördag. Det var drygt 1000 startande och det var bra att få vara där och känna på atmosfären. IK Fyris representerades av Jenna som gjorde en strålande insats och blev 4:e dam i mål.

I morse så åkte vi in till Kalmar för att testsimma banan. Det kändes ganska bra och det var skönt att få känna på vattnet och se banan. Efter simningen så gick vi till mässan och registrerade oss och köpte lite grejer till oss och barnen,  "Kobjällror" och Ironman-tröjor

Nu är det snart dags att åka in till Kalmar igen för pre-racemöte.
Cykeltur längs Ölands västkust
Mäster-grillaren Micke!
Rödbetsjuice - prestationshöjare
Kusinerna på gården
Jenna går i mål
Lugnt vattnet inför simningen 
Shopping till barnen
Karin och momma badar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar