torsdag 8 augusti 2013

Hoppfull....

Just nu vräker regnet ned och Linda har fortfarande inte kommit hem från Uppsala Löparklubbs kvällsaktivitet. Det var ett föredrag av Magnus Bergman om hur man förbereder sig för Lidingöloppet följt av ett terrängpass med "harar" i olika farter. Antar att hon snart kommer, med nya erfarenheter och ordentligt blöt. Jag och trollen har också blött ned oss under kvällen men vi valde Fyrishov istället. Det är toppen nu när vi va har årskort där så man kan komma och gå som man vill. Det blev bara en kort sväng nu på kvällen, vilket jag inte velat betala fullt inträde för annars. Vi lekte lite och avslutade med att hoppa trampolin. Iselin hoppar gladeligen och idag provade jag att hoppa med Karin. Hon tyckte att det var riktigt skoj och efter tre hopp med mig så ville hon hoppa själv, precis som storasyster. Hon pekade åt mig att hoppa i vattnet, gick upp på trampolinen och hoppade - hon är helt tokig.

Jag var även en sväng på Fyrishov i morse och simmade. Kände mig lite seg efter gårdagens cykelpass så jag körde inte så mycket som jag tänkt från början.
200 insim
6 x 50 teknik
10 x 100m F3

200 m F1
4 x 50 prog
100 m F1

Efter lunch så var jag förbi hos Ola och fick en välbehövlig massage. Jag har varit hos honom ungefär en gång i månaden sedan årsskiftet och det har varit oerhört värdefulla timmar. Ola har otroligt bra koll och förstår vad som behövs göras med tanke på hur vi tränar. Om ni vill ha en riktigt bra idrottsmassage - gå till Ola på MCW-gruppen.

Imorgon blir det helvila för oss båda om vi lyckas hålla oss borta från lockelsen att hänga med alla kamrater som ska träna under morgondagen.

Jag kommer att hålla en löpskolningskurs under hösten, läs mer om den här och anmäl er om ni har lust

1 kommentar:

  1. Skulle varit roligt med kursen men synd att det blir långt att åka. Kram/syster S.

    SvaraRadera