måndag 5 augusti 2013

12 dagar kvar...

Tick-tack-tick-tack!
Kalmar närmar sig med stormsteg och nu börjar det bli dags att släppa lite på träningen. Vi kommer att köra på lite efter känsla denna vecka. Om vi känner oss lite trötta så tar vi det lugnt och när det känns bra så kör vi på. Vi har även en hel del möten inplanerade under veckan så kalendern är som vanligt full, trots att vi har semester.

I morse så gick vi till Fyrishov efter att vi stökat undan allt efter helgen resa. Det är ett evighetsprojekt när man har en liten Karin som hinner stöka ner mer än man själv hinner ordna. Tillslut nådde vi dock en punkt där det mesta var ordnat och vi kunde lämna lägenheten. 

Väl på Fyrishov så hängde tjejerna med Viktoria och hennes barn medan jag körde ett simpass. 

200 m insim
300 m teknik
6 x (50m-100m-200m)
100 m avsim

Det kändes ganska bra och farten kommer sakta men säkert. Voltvändningarna börjar kännas ganska bra men de ser säkert inte så proffsiga ut. Efter mitt simpass så åkte jag en sväng förbi jobbet och fixade lite innan jag åkte till MCW för att köra lite crossfit. 
A.
Four sets of:
Back Squat x 3-5 reps
Rest 30 seconds
Pull-Ups x Max Reps
Rest 30 seconds
Dumbbell External Rotations x 8-10 reps @ 2010
Rest 90 seconds

B.
Two sets for times of:
Run 400 Meters
30 Wall Ball Shots
15 Toes to Bar
Rest 4 minutes


Det kändes riktigt bra, även om jag tappat en del i benstyrka sedan min bencykel förra hösten. Efter mina träningspass så åkte jag tillbaka till Fyrishov och badade med tjejerna. Vi har varit på Fyrishov en hel del de senaste veckorna och Iselin börjar bli riktigt bekväm i vattnet och börjar så lite kläm på simningen. Karin är ett riktigt vattendjur och är helt orädd, på gott och ont.
Under kvällen så har jag varit ute och lekt med trollen medan Linda har kört ett cykelpass i prat-tempo med Jenni M - Kvalitetstid med vänner när det är som bäst! Hon var dock lite irriterad över alla dessa bilister som ständigt ska tuta och hålla på. Kan förstå att en bilist kan tuta, lite försiktigt, när den ser oss cyklister för att göra oss uppmärksamma samt ge oss en chans att hålla åt sidan. Men att man i full fart ska köra så nära man kan och hänga på tutan fattar jag inte. Skärpning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar