onsdag 31 juli 2013

"Springa, Springa"

Så var även jag klar med min 3-dagars Ironman och det kändes bra. Jag kollade upp en bra löprunda igår kväll men den blev lite kortare än de 30 km som var planerade men jag körde på den ändå. Det kändes riktigt bra från början och det gick lätt längs med ån mot Sunnersta. Där rundade jag åsen och fortsatte längs med Ekoln mot Valsätra och Lurbo-bron. Jag sprang sen tillbaka genom Hågadalen och nu började jag känna mig lite seg i benen efter de senaste dagarnas träning. Sista biten kändes det som jag staplade fram men jag höll ändå 4:50 tempo. Det blev tillslut 27.5 km på 2:08, 4.41 i snitt vilket jag är nöjd med. Summeringen av min 3-dagars Ironman blev enligt följande:

Simning, 4 km: 1:16:03
Cykling, 180 km: 5:32:09
Löpning, 39.5: 3:05:01
Totaltid: 9:53:13

Min målsättning på Kalmar är >11h och med detta pass i ryggen så känns det som en rimlig målsättning. Frågan är hur mycket trängseln påverkar simtiden och hur mycket långsammare löpningen blir när man springer direkt efter 180 km cykeln. Sen hoppas jag på ett en utvilad kropp och lite extra tävlingsadrenalin ska förbättra framförallt cyklingen. 

Medan jag var och sprang så var tjejerna på Fyrishov tillsammans med familjen Malmberg. De hade det riktigt skoj och när jag mötte tjejerna på väg därifrån så var både Iselin och Karin trötta. Vi uträttade några ärenden under eftermiddagen och efter middagen så har Linda varit ute och sprungit intervaller tillsammans med Diana. Jag och tjejerna gick med och hejjade på och Karin passade på att springa lite med mamma på vägen hem. 
Hejjaklacken
4 x 1200 m i Stabbyspåret
Karin sprang lite med mamma på vägen hem
Linda kanske kör Iselins cykel i Kalmar?
Karin påverkas är väldigt duktig på att härma vad vi gör och hon har även bra koll på vilka grejer man ska ha beroende på vad man gör. Idag köpte vi ett par solglasögon till henne som hon kan ha när hon ska springa, få då måste man ha solglasögon. Hon gillar även att låna mammas pulsklocka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar