måndag 15 juli 2013

En härlig trippel!

5 kg "mylta" på en timmes plockning blev Lindas skörd idag. Hon och tjejerna har även idag varit ute i skogen och plockat bär. Det har även passat på att hälsa på Lindas morfar och Siri samt tjejernas kusiner Adam, Anton och August hos Stefan och Elin i Grimnäs.
Jag har passat på att utnyttja min "fria" tid ordentligt och har hunnit med tre riktigt bra träningpass under dagen. Började med simning på Fyrishov i morse. Har fått lite inspiration till denna veckas simpass från humanambition.se . Så här såg dagens pass ut:
400 m insim, F2
6 x 50m, F1 - F3

3 x ( 100 F3, 100 F1, vila 15)
100 Max, negativ split (1:44)

400m - 300m - 200m - 100m, vila 30

På lunchen så körde jag ett styrkepass på MCW. Det har blivit lite få styrkepass där de senaste veckorna men det är alltid lika härligt när man får tid att gå dit. Dagens pass innehöll marklyft och en kort metcon.

Uppvärmning, jog från kontoret till MCW
A. Four sets of:
Deadlift x 5 @ 100 kg
Rest 20 seconds
Wall Climbs x 4 reps
Rest 3 minutes

B. 
4 Rounds For Time Of:
5 - Hang Power Clean 55 kg
10 - Chest to Bar Pull Ups
20 - Double Unders

Nedvarvning: jogg till kontoret

Efter en ordentlig middag och lite slö-tittande på tv:n, vilket inte händer så ofta, så gav jag mig iväg på cykel för dagens sista pass. Min tanke var att köra 5 x 20 min tempo, inspirerade av Sofie Lantto, men det blev ett litet annat upplägg då jag kom på att jag behövde plocka in de skyltar jag satte upp inför lördagens träningspass. Så det fick istället bli tempointervaller mellan skyltarna men vila då jag tog ned dem. Jag fick dock in en hel 20 min intervall påväg hem från Björklinge och det kändes riktigt bra, trots mot/sid-vind.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar