torsdag 25 juli 2013

Livskvalitet!

Det är riktigt härligt med semester! Denna vecka har vi hunnit med att vara tillsammans hela familjen under dagarna samtidigt som vi tränat morgon och kväll. Jag hade lite förkylningskänning i början av veckan och tog valde att hoppa över mina pass i måndags eftermiddag och i tisdags. Linda körde däremot på bra i början av veckan;
Mån: Crossfit & Simning
Tis: Löpintervaller & crossfit
Ons: Tempointervaller 
Jag och tjejerna hängde med när L sprang intervaller med Mantra Sport
"Springa Springa, Heja Heja"
Idag har Linda vilat för att ladda inför hennes "3-dagars Ironman" som börjar imorgon. Som tur är så finns det gott om träningssugna kamrater i triathlonklubben så hon verkar få sällskap på de flesta passet, kul!

Själv så körde jag cykel T.o.R till Björklinge igår i samband med triathtlonträningen. Det blev ett ganska bra pass med varierad intensitet. Onsdagsträningarna har verkligen varit ett riktigt bra inslag i träningen. Dels får man träna på triathlon sen så får man bra sparring av alla andra som är med. Igår så fick jag jaga Peter B på cykeln då han simmade något snabbare än mig. Vi växlade i princip samtidigt till löpningen och efter halva sträckan så gjorde jag ett ryck uppför/nedför banans brantaste kulle och fick en ordentligt lucka. Kändes skönt att kunna rycka ifrån honom, han är trots allt en riktigt löpar-räv.

Idag har vi haft en riktigt skön dag. Jag gick iväg till Fyrishov för att simma lite strax efter frukost. Körde lite blandade intervaller och övade på 3-takts andning och volt-vändningar vilket kändes ganska bra. När jag var klar kom Linda, Karin, Iselin och granntjejen Selma till badet och vi stannade kvar där fram tills på eftermiddagen - solade, badade, hoppade trampolin osv. Nu på eftermiddagen fick vi spontanbesök av Maria, Micke och Sixten som var på väg söderut från Östersund. Som tur var så hade vi handlat lite för mycket middag så det räckte även åt dem.

Iselin och jag hoppade från 3m

När kvällslugnet började infinna sig så stack jag iväg på ett löppass. Körde en tröskelpyramid längs Fyrisån och upp på Ulltuna-åsen, riktigt härligt. Blev nästan 15 km totalt och det kändes riktigt bra.

Härligt spår på åsen
Barnen är verkligen bra på att snappa upp vad vi vuxna gör och ta efter. Karin gillar att köra triathlon hemma. Hon vill gärna simma på golvet med badmössa och simglasögon, köra runt med sin traktor med cykelhjälmen på och sen springa. Hon har ju sett hur vi gör på alla onsdagsträningar så hon har nu full koll på triathlon, med växlingar och allt 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar