måndag 29 juli 2013

Linda är klar, nu är det min tur

Igår så slutförde Linda sin 3-dagars IM med löpning. Hon fick sällskap av Victoria och de gav sig iväg för att springa 10 km innan de skulle möta upp med Mantra Sport kl 09. Det var dock oerhört varmt och Linda kände 30 km var för långt och ville inte riskera något. Hon valde istället att "bara" springa två varv på ridstigen á 3 km efter hennes och Victorias första 10. Det blev dock en väldigt bra genomkörare under tre dagar och utan några skavanker. Hon lyckades dock tajma in tre av sommarens varmaste dagar vilket gjorde att det inte blev hela löpsträckan.

Igår eftermiddag så åkte tjejerna till Arlanda för att hämta Lindas kompis Maria från Lovund som kom på besök. Hon kommer stanna här några dagar och hon och Linda har massor att snacka om så de begav sig iväg på en lite promenad och fika igår kväll. Inte så ofta vi är ute på egen hand med vänner men det är väldigt skönt när det väl blir av.

Idag började jag min 3-dagars och jag fick sällskap av Jenna under dagens första pass. Vi körde på i ett ganska bra tempo men inte så hårt så att vi inte kunde prata. Vi snittade 33 km/h vilket är min målfart i Kalmar och det kändes bra. Jag körde en växling på gården och sprang 6 km i blandad terräng och även det kändes bra.

När jag kom hem så hade tjejerna och Maria åkte till Ikea så jag fick lite lugn och ro innan dagens andra pass. Passade på att sova en liten lur innan det var dags. Peter följde med mig till Björklinge och vi simmade samma runda som Linda och Peter gjorde i fredags. Det blev ganska bra precis 4 km på 1:16 effektiv tid. Vi gjorde några korta stopp då jag stannade klockan. Simningen kändes bra men man blir lite "mossig" i skallen.

Imorgon blir det 140 km cykel + 6 km cykel. Det verkar inte som att det blir samma fina väder som Linda hade när hon cyklade men förhoppningsvis så blir det inte något regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar