söndag 14 juli 2013

Hjortron och uppladdning

05:30 gav sig tjejerna iväg norrut i morse för några dagar i den friska norrlandsluften. Resan hade gått riktigt bra. Karin och Iselin, som inte sovit klart när vi väckte dem, somnade snabbt om i bilen och sov nästan hela vägen - fördelen men att åka tidigt med små barn. 

De verkar haft en riktigt härlig dag i Bräcke. Hjortronen har började mogna och de var ute på en lite skogspromenad och passade på att plocka lite.

Min plan för dagen var att åka till Västerås för att kolla på triathlon. För att hinna med min egen träning först så hängde jag på låset på Fyrishov för att köra ett ordentligt bassäng-pass innan jag skulle åka med Fredrik och Jenni. Väl i bassängen kände jag direkt att kroppen inte var 100% och det blev ett kort simpass med lite teknikövningar och lite träning på volt-vändningar. Väl hemma igen så bestämde jag mig för att strunta i Västerås och vila upp mig istället. Jag la mig på soffan och sov från 09 - 14, en ordentligt lunch-lur.
 Badmössa - tröttmössa
Efter att jag vaknat så har jag pysslat lite här hemma och planerat lite inför veckan. Eftersom jag är gräsänkling så ska jag passa på att träna ganska mycket i början av veckan. Vet inte hur mycket Linda kommer kunna träna i Bräcke så hon kommer kanske vilja köra extra mycket när hon kommer tillbaka.

Så de kommande dagarna blir det sleep - work - train - eat - repeat som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar