onsdag 17 juli 2013

Fortsatt hårdkörning...

Igår blev det fortsatt mycket träning för mig. Började med ett bra pass i bassängen som innehöll både korta och långa intervaller
200 m insim
8 x 50 teknik

3 x 300 m F1 - F3, 6:10, 6:06, 6:01
18 x 50 m F1 - F3

100 m avbad

Det börjar kännas allt bättre i bassängen och förhoppningsvis så ska simningen gå bättre i Kalmar än vad den gjorde i Vansbro. 

På lunchen blev det ett pass på MCW. Körde en hel del Over-head-squat vilket är en väldigt bra övning för att jobba med rörligheten och är väldigt nyttig för löpningen. Då min rörlighet är lite sådär så blir det inte lika lugnt för benen som vid vanliga benböj men man får jobba mycket mer med bålstabilitet och även axlar. Inför varje OHS så skulle ett häng-ryck genomföras. Jag har inte gjort några ryck sedan axeloperationen i oktober men det gick bra. Min ryck-teknik är inte den bästa men det är inte så konstigt eftersom jag inte tränat på det. Ryck är nog den mest komplexa övningen som verkligen kräver tajming, explosivitet och rörlighet.
Three sets of:
Bench Press x 4-6 reps @ 20X1
Rest 45 seconds
Max Strict Pull-Ups
Rest 45 seconds
Supine Leg Lowering x 10-15 reps @ 3011
Rest 45 seconds

B. 
Every Minute On The Minute 15:00:
1 - Hang Power Snatch
3 - Over Head Squats
(Increase load each round)

Efter jobbet så gick jag hem och åt och vilade i soffan 45 minuter innan jag gjorde mig ordning för ett löppass. 4 x (4 x 400 m + 1 x 1000 m) stod på schemat och jag förstod att det skulle bli riktigt jobbigt. När jag kom till studenternas så höll UIF:s distansgrabbar på att köra intervaller - nu fick jag lite prestationsångest. Intervallerna gick bra men det var riktigt tungt, framförallt sista delen av andra setet. När jag väl passerat hälften så gick det lättare att hålla ut. UIF-grabbarna, som jag tror körde 1200 m intervaller, hjälpte mig att hålla farten. De sprang förstås snabbare, men jag ville inte se alltför långsam ut.

Idag blir det tränings-triathlon i Björklinge och cykling ToR. Hoppas på att kroppen inte känns alltför seg ikväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar