lördag 27 juli 2013

Dag 2, check!

Idag var det dags för Linda att göra färdigt cykelsträckan och hon gav sig iväg efter frukost för att möta Peter, Viktoria,Martin och Kenneth. De  cyklade runt Ekoln tillsammans i hettan. De andra nöjde sig med den rundan, drygt 90km, medan Linda cyklade  vidare för att få ihop 140km. Efter drygt 4:40 så svängde hon in på gården, satte på sig löparskorna och sprang iväg. Hon valde att korta ned löpningen till 4 km med tanke på hettan. Löpningen kändes bra trots den långa  cykelturen och hon höll samma tempo som under gårdagens löptur.
När hon var tillbaka så gav jag mig iväg på ett cykelpass med Jenni. Hon hade 10 x 2 min GP intervaller pä scehmat och  ville ha lite sparring. Vi körde en slinga på drygt 1.1 km med backar, tvära svängar och vändningar. Inte optimalt att köra med tempocykel, då växel & bromreglagen sitter på olika ställen vilket gjorde att man fick ha lite exta framförhållning. Det var dock ett riktigt roligt kvalitetspass på cykeln tillsammans med Sveriges bästa sprint-triathlet.
Imorgon så slutför Linda sin 3-dagars med 32km löpning och jag laddar upp med ett simpass inför mitt 3-dagars. Någon som vill köra med mig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar