onsdag 19 juni 2013

Sommarlov (för tjejerna iaf)

Nu har alla tjejerna ledig och de har haft några härliga dagar i det fina vädret. Iselin går på friidrottsskola denna vecka mellan 0930-1400 så Linda och Karin har fått lite egentid i lekparken. Som vanligt så hade Iselin ingen lust att vara med men när hon väl var där har hon haft jätteroligt.

Sommarlovet har påverkat våra träningsrutiner lite så nu måste vi hitta ett bra flyt igen under sommaren. Det är svårt för Linda att kunna köra lunch pass så det har blivit mycket mer kvällsträning denna vecka. I måndags så körde Linda ett litet test-triathlon och jag passade på att simma lite öppet-vatten när vi ändå var i Björklinge. Igår så passade jag på att springa en runda på lunchen tillsammans med en kollega i prattempo, vilket jag väldigt sällan gör. Jag har ytterligare två löp-pass inplanerade denna vecka så det skönt att ta det lite lugnt.

Igår kväll var det sommarloppet, Uppsala enda stadslopp som arrangeras av Mantra Sport. Iselin var anmäld till barnklassen och Linda skulle hjälpa till som funktionär. Det var riktigt härligt väder, massor av folk och en härlig stämning - tror helt klart att arrangemanget kommer att växa framöver.

Ikväll är det åter igen dags för ett träningstriathlon. Denna gång så ska vi även köra igång med barnträning som Linda är ledare för. Det blir spännande att se hur många barn som dyker upp. Det har varit en hel del intresserade i olika åldrar.
Måndagsglass
Titta mamma, ett paket från Wiggle....
...med en ny klocka.
I väntan på storasyster på Studenternas
Var är Karin?
Busungar
Tisdagsglass
Uppvärmning - "huvud, axlar, knä å tå"
Starten för barnloppet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar