torsdag 20 juni 2013

Midsommarförberedelser

Igår var det åter igen dags för "ett triathlon i veckan" och denna gång så var det dags för Linda att starta upp barnträningen. Hon har undersökt intresset för detta innan vi bestämde oss för att testa men denna gång så passade det väldigt dåligt för de flesta så det slutade med att det bara var våra barn som kom. Detta gjorde inget utan nu fick Linda istället leka med Karin och Iselin medan jag körde triathlon.

Jag cyklade ut bil Björklinge som uppvärmning och det var riktigt ordentlig medvind vilket ledde till att det gick väldigt fort ut. Väl på plats så anslöt att fler och efter en del väntan så startade vi tillslut 10 min senare än planerat. Jag tog det ganska lugn under simning och klev upp efter drygt 14 minuter tillsammans med Samuel,  Jan, Peter och Jenna. Jag var dock aningen snabbare än den och kom iväg ensam på cykel. Mitt mål med gårdagens triathlon var att försöka ligga på ordentligt under cyklingen och trots vinden så cyklade jag snabbare än på KM för två veckor sedan. Jag kortade ned löpningen lite då jag kände mig lite öm i vänster vad. Det är nu löst tack vare Ola på rehabcenter som jag fick en ordentlig och välbehövlig massage av idag efter jobbet.

Efter jag var klar med triathlonpasset så fick Linda cykla hem för att få lite träning medan jag tog bilen istället. Nu fick hon förstås en härlig motvind hela vägen hem men hon höll uppe farten riktigt bra ändå.

Idag var sista dagen för Iselin på friidrottsskolan och hon har tyckt att det har varit riktigt roligt. De har fått testa på en massa olika grenar och hon tyckte att stavhopp var allra roligast. Idag fick de avsluta med lite test och jag tror nog att hon spöar Linda i längdhopp.
Iselins resultat från dagens "tävling"
4H-gärden hade lite djur i parken som tjejerna hälsade på innan friidrotten

De passade även på att gunga
Ikväll har vi laddat och gjort i ordning inför morgondagens midsommarfirande som innehåller allt man kan tänka sig; crossfit, intervaller, traditionellt firande vid Disa-gården och grill. Båda tjejerna var ordentligt trötta och somnade tillsammans i soffan en stund innan middagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar