lördag 22 juni 2013

Midsommar

När alla gäster gått hem efter gårdagens midsommarmiddag så kunde jag och Linda summera dagen med ett leende på läpparna, vi hade en riktigt toppendag tillsammans med vänner och familj. Vi började förstås dagens med lite träning. Linda fick börja och hon begav sig till MCW strax efter 06 för att köra en midsommar-WOD med de som ville vara med på gymmet. MCW har stängt under helgdagar men vi annonserade ut om Lindas lilla "bonus-pass" och hon fick lite sällskap. Hon hade själv komponerat ett flåsigt pass
4 rundor på tid av:

30 air squats
25 sit ups
20 KB swings
15 wall balls
10 push ups
5 pull ups
200 m löpning

Efter hennes pass så möttes vi upp på studenternas för lite "intervaller från helvetet". Detta är ett pass osm jag först såg i Runners Worlds nr 12, 2012 och vi körde igenom det på roddmaskin i julas. Nu hade jag bestämt mig för att göra det på löparbana och det var en hel del som andra som också var sugna på lite intervaller på midsommar-morgonen. De flesta valde dock att köra andra intervallserier så det var bara jag och Erik som genomförde hela passet som såg ut enligt följande:

Serie 1: 1200 m/1000 m/800 m/600 m /400 m/200 m
Serie 2: 1000 m/800 m/600 m/400 m/200 m
Serie 3: 800 m/600 m/400 m/200 m
Serie 4: 600 m/ 400 m/ 200 m
Serie 5: 400 m/ 200 m
Serie 6: 200 m

Vila 1:30 mellan intervallerna och 2:30 mellan serierna

Intervallerna gick riktigt bra och snabbare än jag förväntat mig. Karin och Iselin ropade glatt "heja heja" vid varje varv och de andra peppade på mig och Erik när vi slet med de sista serierna. 
Karin och Iselin busade på mattan
Iselin och Linus fikade och hejjade
Efter intervallerna så åkte vi hem och åt lunch och Karin tog en ordentlig lunch-lur. Även jag och Linda passade på att sova lite innan det var dags att åka till Disagården för midsommarfirande. Vi cyklade tillsammans med Viktoria och Erik till Disagården där möttes vi av Maria, Micke och Sixten. Det blev lite klassisk långdans och vi tog en kaffe i solen medans Iselin plockade lite blommor.

Resten av dagens spenderade vi hemma och åt oss ordentligt mätta. Barnen var på riktigt bra humör och vi fick nästan äta i lugn och ro allihopa. 

Idag har tjejerna åkt till Nässjö så jag är själv i lägenheten så det blir en liten tgränings-/fixarhelg. Jag började med att köra ett tempo-pass tillsammans med Pablo innan jag började med fixandet. Har en lång "Att-göra" lista, får se hur mycket jag hinner med. Imorgon blir det distanslöpning med Mantra sport och sen öppet-vatten simning på eftermiddagen. Jag hinner förhoppningsvis fixa lite däremellan.

Iselin cyklade själv...


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar