fredag 7 juni 2013

Klämdag = vardag

Efter gårdagens ledighet så var det åter igen vardag idag. Antar att väldigt många valt att ta semester eller flexa ut denna klämdag men vi tänkte att vi lika gärna kunde jobba. Linda stack iväg och simmade efter frukost och jag skjutsade tjejerna till skola/förskola i Storvreta. Det blir en hel del körande fram och tillbaka nu när vi bor i stan och de går kvar där ute så idag bestämde jag mig för att lämna bilen där och cykla in till jobbet. Jag tog det ganska lugnt och kände lite på kroppen efter gårdagens tävling. Det var inget som kändes konstigt och jag la in två lite längre fartökningar innan jag nådde stadsgränsen och alla rödljus.

Jag och Linda käkade lunch tillsammans med Emma-lina som var i stan på en liten kursgenomgång. Det är inte så ofta som jag vi träffar våra vänner från studietiden men det är alltid lika roligt när det väl blir av även om det bara blev en kort lunch denna gång.

Efter jobbet så cyklade jag ut till Storvreta för att hämta tjejerna. Nu körde jag ett 10k tempo och det kändes riktigt bra, cyklingen har verkligen släppt. I början av säsongen kändes det väldigt trögt men nu börjar det kännas riktigt bra på cykel och mitt mål på 5:30 känns inte helt omöjligt att nå.

Medan jag och tjejerna lagade middag så passade Linda på att köra crossfit efter jobbet. Hon körde en liten blandning dagens CFE och dagens MCW. Efter att hon kommit hem och vi ätit middag tillsammans så cyklade jag ned till boxen en sväng. Det har blivit lite väl  lite crossfit för mig de senaste veckorna så det var skönt att komma iväg idag och få en riktigt genomkörare

A.
Four sets of:
Shoulder Press x 3-5 reps @ 20X1, 40 kg
Rest 90 seconds
Toes to Bar x 10
Rest 90 seconds

B.
Five sets of:
Against a two-minute running clock @ 40 kg, complete:
Hang Cleans x 3 reps
Shoulder to Overhead x 6 reps
Front Squats x 9 reps
Burpees x Max Reps ( 21, 16, 15, 16, 20)

Toes-To-Bar
Det var första gången sedan axeloperationen som jag körde Toes-To-Bar och det kändes riktigt bra, klarade av att göra 10 obrutna vilket jag inte gjorde innan operationen. Tror att simningen bidragit med en hel del styrka och stabilitet - synergieffekter är toppen! Nu sitter vi och tittar på Österrike - Sverige vilket inte går något vidare så det är väl lika bra att gå och lägga sig. Imorgon ska jag cykla till XXL med barnen och köpa "snabb-snören" efter tips från Eric Blomqvist under gårdagens tävling så jag slipper skämmas pga långsamma växlingar. Sen blir det nog en sväng till Björklinge för lite simning, någon som har lust att hänga med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar