söndag 23 juni 2013

Job done!

Så var helgen slut och jag har hunnit med det mesta som jag planerat både tränings och fix-mässigt.  Dagens började med ett lugnt distanspass med Mantra Sport där det var riktigt bra uppslutning idag. Det blev totalt 22 km med löpning till och från samlingen. Jag och Ingemar tryckte på lite sista biten av rundan och det kändes bra och lätt, löpformen är nog ganska bra.

Efter löpningen så fixade jag och ordnade lite här hemma innan det var dags för dagens andra pass - simning, öppet vatten. Eneli från triathlonklubben gjorde mig sällskap och vi körde 4 varv på banan ute i Marielund, totalt 3 km. Det kändes ganska lätt och det hade inte varit några problem att simma 1 km till vilket kändes bra inför Kalmar. Ska dock försöka få in ett 4-4.5 km pass någon av de kommande veckorna för att vänja mig vid tiden i vattnet.

Mitt huvudmål denna helg var att måla helgen och det är nu gjort. Detta var det sista i vår lilla renovering av lägenheten så nu har jag burit ned all färg och målarprylarna till källaren - skönt att bli av med det. Vi har dock kvar de "gamla" möblerna, får se om vi ska köpa ny och vad isf.
Innan
Efter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar