söndag 2 juni 2013

Gråt inte över missade träningspass

Efter en lång dag med plockande, plockande och ännu mer plockande så är i princip alla flyttlådor tomma. De enda som är kvar är en med massa DVD-filmen (någon som vill ha?) och en med lite krims-krams som ska ned till källarförrådet. Tanken var att vi båda skulle träna idag men precis som förra söndagen så kände vi att det var var viktigare att bli klar med inflyttningen. Det har varit en ganska dålig träningsvecka för båda mig och Linda men det är ingen mening att vara sur och irriterad över det för det är inget att göra åt. Det är "bara" en vecka sedan vi flyttade och att det blir lite stökigt första veckan efter en flytt är inte så konstigt. Det kanske till och med kan vara nyttigt med en liten vilovecka.

I fredags så stannade Linda och Iselin i Storvreta för att sova i tält med Strövarna. Jag och Karin tog bussen hem och hade en ritkig myskväll. Efter att hon somnade så var det slut på myset och på med målkläderna. Jag maskerade och målade hennes rum ett första lager innan jag också gick och la mig. Linda och Iselin kom hem på lördag förmiddag och de hade haft en riktigt härlig kväll med barnen som varit riktigt duktiga. Vi begav oss iväg på direkten för att hämta en säng som vi köpt åt Iselin i Knivsta. Att montera IKEA-möbler kan vara svårt, men att montera begagnade IKEA-möbler utan monteringsanvisning är nästan omöjligt. Efter några omtag så blev jag dock tillslut klar på sängen och hyllan, till Iselin stora glädje.

Lägerplatsen
Obligatorisk korvgrillning
Tält-pose
Ikea-pussel
KLAR!
Vi har precis gått igenom planeringen för veckan och förhoppningen är att det ska bli lite ordning på träningen igen, nu när det är ordning i lägenheten. På torsdag är det KM Triathlon för IK Fyris, triathlonpremiär för mig för detta år. Jag passade på att montera min nya hjul på cykeln nu på eftermiddagen så jag kan köra en testrunda med den innan tävlingen - cykeln kändes riktigt snabb med lättare hjul.
vrooom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar