måndag 3 juni 2013

Gök-ottan

04:30 ringde klockan i morse och Linda klev upp för att cykla en runda medan jag, Iselin och Karin sov vidare. När vi väl klev upp så kom Linda tillbaka från sin cykelrunda och åt frukost med oss. Hon körde dagens CFE-intervaller

Bike (TUE): Repeat :60 on / :45 off, until form/pace deteriorates

Cykelpasset gick tydligen riktigt bra och förutsättningarna kunde knappast vara bättre, vindstilla och 15 grader varmt. Snittfarten för passet blev strax över 31 km/h, inte allt illa och cykelformen verkar riktigt lovande. Efter frukost så skjutsade jag Linda till MCW där hon körde dagens CFE-WOD innan hon började jobba. 
STRENGTH:
DE: Box Squat 8x2 @ 70% 1RM

CFE STRENGTH & CONDITIONING WOD:
"Elizabeth"
21 - 15 - 9
Clean (135/95)

Själv så skjutsade jag tjejerna till dagis och förskola i Storvreta innan jag åkte till jobbet. Jag inledde veckans träning med intervaller på lunchen. Jag fick med mig min kollega Joel och det var verkligen nyttigt att ha lite motivationshjälp på dagens intervaller. Vi körde ett "blandpass"; 4 x 800 m och därefter 10 x 30:30. De sista 30s intervallerna var ritktigt jobbiga och det var med trötta ben som vi joggade tillbaka till kontoret. 

Anledningen till att det blev mycket träning denna morgon/fm var att jag hade sommarmiddag efter dagens månadsmöte så Linda har varit hemma själv med tjejerna. Jag tror dock att Sanna skulle komma och hälsa på så det har säkert haft en riktigt trevlig kväll.

Imorgon hopps jag på att få testa våtdräkten inför torsdagens KM men hittills har jag inte fått napp på någon som har lust att hänga med imorgon, är du sugen att cykla & simma lite?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar