fredag 14 juni 2013

Ett triathlon i veckan...

Efter Lindas bilolycka i tisdags så har det varit lite huller-om-buller. Karin var fortfarande lite hängig i onsdags så vi valde att ställa in vårt deltagande på Parloppet. Jag bestämde mig istället för att vara med på IK Fyris "Ett triathlon i veckan" som de kommer att köra varje onsdags hela sommaren. Vi körde samma bana som vi gjorde på KM, sprintdistans i Björklinge och det blev tillsammans med cykling T.o.R ett ganska ordentligt träningspass. Jag klarade inte riktigt att håla samma fart som på KM men det kändes ändå bra och jag tror att det kommer att bli väldigt nyttiga träningspass nu under sommaren.

Igår var det tänkt att Linda skulle på börja sin semester men då det dykt upp en kurs i hennes planering så fick jag istället ta ut en föräldradag och vara hemma med tjejerna - vi har ju ingen fritids/förskoleplats nu under sommaren. Vi hade en ganska lugn dag och jag försökte ordna lite småsaker hemma i lägenheten samt lösa ordna allt gentemot försäkringsbolaget efter Lindas bilolycka. VI har lämnat in hennes cykel på en cykelverkstad i stan och cykeln klarade sig överlag ganska bra med hjulen fick ordentligt med stryk. Det gick inte att få dem raka utan att överanstränga ekrarna så mekanikern rådde oss istället att köpa nya hjul vilket även försäkringsbolaget gick med på. Det är oerhört skönt att när det löser sig smidigt med försäkringsbolag när man väl får problem.

Linda tränade lite både före och efter jobbet och jag stack iväg och körde ett pass tillsammans med Kristian när Linda kommit hem. Förra sommaren så bodde i princip jag och Kristian på gymmet och körde pass tillsammans var och varannan dag. Nu var det väldigt länge sedan vi körde något tillsammans och det var skoj att köra tillsammans igen. Vi komponerade ihop en "Cindy"-variant som blev riktigt jobbigt

20 min amrap
5 Hand-stand push-ups
10 Toes To Bar
15 Burpees


Idag är har Linda varit hemma med tjejerna och jag har jobbat igen. Linda har även fått två "bonus-barn" under dagen då några av våra goda vänner har haft lite svårt att få ihop de nu med jobb och barnpassning efter att skolan slutat. De spenderade, till barnens stora lycka, förmiddagen på Leos Lekland och hade riktigt skoj.
Nu på kvällen så har vi varit förbi hos Fredrik Swahn, Mantra Sport för att köpa lite nya grejer. Det blev en ny våtdräkt till Linda då hennes gamla är en enklare variant samt cykelskor till oss båda. Vi passade även på att kolla på nya hjul för att ersätta de som gick sönder vid bilolyckan.

Apropå mitt inlägg angående Karins triathlon-träning så fick jag det hela på film igår.

1 kommentar: