lördag 29 juni 2013

Bröllopshelg i Arild

Det är inte ofta som jag och Linda spenderar helger utan barn men denna helg är just en sådan. Iselin är i Norge och lilla Karin är hos kusin Sixten medan vi är i Arild vid foten av Kullaberg, för att vara med när Lindas kompis Anja gifter sig med sin Max. Vi har förstås, förutom finkläder, även packad med oss en hel del träningskläder. I morse gick vi ned till havet för ett simtur innan frukost men vi blev fort varse om att vi nu var i havet och inte i vår trygga insjö. Det var massor med maneter överallt, över, under till höger och till vänster. Det gick inte alls att få flyt i simningen utan det blev mes att försöka undvika maneter vilket gick ganska bra till en början. Efter en stund lyckades dock jag simma in i en manet och blev bränd i ansiktet, så vi gav upp simningen. Det kändes lite som att stoppa ned huvudet i ett nässelsnår.


Efter frukost så var det dags för nästa träningspass och denna gång var det garanterat manetfritt. Vi passade på att springa ett varv runt naturreservatet i väldigt blandad terräng. Vissa delar var riktigt lättsprungna skogvägar medan andra delar var steniga och besvärliga stigar längs med klipporna. Det blev inte direkt någon rekordfart men en riktigt härligt långpass tillsammans, vilket inte händer så ofta.

Nu håller vi på att göra oss redo för vigseln som börjar kl 14. Får se om det blir någon träning imorgon innan vi åker hem. Jag tänker då inte bada någon mer, om inte någon har en skyddsmask att låna ut.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar