tisdag 14 maj 2013

Tävlingshjul på ingång

Förra veckan så beställde jag ett par nya hjul till min cykel. Efter några veckors botaniserande i "hjul-djungeln" så bestämde jag mig tillslut för att beställa ett par hjul från Kina. En chansning tycker kanske vissa, dumdristigt tycker kanske andra men för mig så var alternativen inte så många med tanke på min budget. Att köpa riktiga fin-hjul (läs Zipp, HED, mfl.) var inte ett alternativ då de kostar otroligt mycket pengar. Jag kikade en hel del på några cykelsidor men hitta inga bra hjul på rea och lyckades inte heller hitta något bra på HappyMTBs köp/sälj. Till slut valde jag mellan att köpa från Planet X i England eller direkt från Kina. Planet X hjulen har fått bra kritik i sin prisklass men jag bestämde mig ändå att köpa in hjul från Farsports.

Jag var i kontakt med tre Kinesiska hjul-tillverkare; Farsports, Yishun och Yoeleo. Dessa tre var de som folk verkade vara med nöjda med bland cykelforum på internet. Men Farsports gav bäst intryck och jag beställde ett par kanttrådshjul med 50 mm profil fram och 88 mm profil bak. Jag fick precis bilder från tillverkaren på mina hjul som nu ska skickas och är förhoppningsvis här i slutet av nästa vecka. Hoppas på att få testa dem på KM den 6:e Juni.


 


Igår hade både jag och Linda en ganska bra träningsdag. Jag körde lite tempo-cykling till och från jobbet samt ett tröskelpass i simbassängen medan Linda också körde lite tempo till och från jobbet och fick även in ett ordentligt crossfit-pass på lunchen. De körde bland annat Fran - en riktigt snabb och intensiv WOD

For time:
21-15-9
Thruster @ 30 kg
Pull-ups

Efter Fran så körde hon även gårdagens CFE-WOD

5 rounds for time
7 Clean @40
21 Wall balls

1 kommentar: