tisdag 21 maj 2013

När saker och ting inte riktigt blir som man tänkt sig

Den här veckan har inte riktigt startat på det sätt som jag önskat och hoppats på. Natten till måndag sov Karin oroligt och när klockan ringde och jag skulle upp för att cykla till simningen så var både huvudet och benen tunga som stockar så istället för att kliva upp snoozade jag vidare och klev upp med övriga familjen när de vaknade. Lunchträningen uteblev p.g.a. möten - usch så frustrerande. Nåväl, när jag hämtade tjejerna var den +25 grader så vi spontan-picknickade i lekparken med vattenmelon till tjejerna och kaffe till mig. Karin var på ett strålande humör och Iselin såg jag inte mycket av eftersom hon stack iväg och lekte vattenkrig med sina kompisar. Efter uteleken fixade vi middag och Karin åt som en häst under tiden jag lagade maten och naturligtvis inget när den väl stod på bordet. Iselin, som för tillfället tycker att det mesta är orättvis, satt mest och beklagade sig över dagens middag och ville flytta till Pappa Atle i Norge för där får hon minsann äta precis vad hon vill varje dag - hmmm skulle inte tro det.

Eftersom jag missat morgon- och lunchträning och solen fortfarande sken så ringde jag Victoria och kollade om inte hon ville hänga med ut på en cykeltur. Victoria, henne kan man lita på och naturligtvis följde hon med. Vi cyklade 5 x 2km intervaller med 1 km rullvila och 1 x 4km innan vi varvade ned och fin-cyklade hem. Vi hann även uppdatera oss lite på varandras senaste äventyr vilken alltid är trevligt. Victoria, som i lördags sprang Göteborgsvarvet på 1.40, visade på stark cykelform trots endast 4 pass i år - den tjejen är en naturbegåvning. Siljan runt och Vättern kommer att gå hur bra som helst. Själv fick jag slita som ett djur, alltid motvind!

Idag ringde de från dagis ca 2 timmar efter att jag lämnat Karin och berättade att hon hade feber. Jajjamen, hög feber är det också. Nu sover hon och det har hon gjort sedan jag hämtade henne strax efter 10. Tydligen så går det feber på förskolan och de berättade att den ofta var hög men relativt snabbt övergående. Vi får hoppas att hon är i form på lördag. Dagens intervaller i Sommaro med Mantra Sport och IK-Fyris kommer antagligen att bli ensamma intervaller i Storvreta när Oscar kommer hem från jobbet istället, så är det när livet kommer emellan. Ingen CF blir det heller. Oscar fick dock in sin planerade träning idag. Han gav sig iväg på cykeln i morse och körde lite 90:90 intervaller på vägen till Fyrishov. Väl på Fyrishov så körde han en nedkortad variant av Pierres måndagspass

40x50 m enligt:
4: Skovel - teknik - ben - ss
4: droppen - ss - catch up - ss
4: superman - ss - accdrag - ss
4: enarm - ss - knutna nävar- ss

4: fr ss F2
4: fr arm F2
4: bröst F2
4: fr arm F2
4: Andning 3-5-7-9

4: Vf avbad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar