torsdag 30 maj 2013

Måleri och Segway-polo

Det är svårt att hitta tid till att blogga nu efter vår flytt då vi har fullt upp med att få ordning på vår lägenhet. Vi har försökt få ihop träning, jobb, målning, upp-packning och allt annat under dagarna och det har gått ganska bra men det blir inte många lugna stunder under dagarna. Så fort Karin lagt dig på kvällarna så har vi plockat fram färg och penslar och börjat måla. Vardagsrummet och Iselins rum är nu färdigmålade och vi kommer börja med Karins rum ikväll så att allt utom hallen, som jag tänkte måla i midsommar, är klart till helgen. Iselin har hjälpt till att måla lite även hon. När vi köpte färg fick hon själv välja en färg att ha på sina garderobsdörrar och hon har målat dem själv vilket hon varit riktigt stolt över.
Målartjejen
Linda har under den senaste tiden haft lite besvär med sin vänstra? hälsena och har därför tagit det lite lugnt med tärningen den senaste veckan. Efter ett besök hos sjukgymnast i tisdags så har det känts bättre och i morse så var hon ute och cyklade lite intervaller med Victoria och hälsenan kändes bra. Även jag körde ett cykelpass i morse efter att jag lämnat tjejerna på dagis. De går kvar på dagis i Storvreta fram till sommarlovet så jag lämnade dem där och cyklade sen in till Uppsala. Körde lite längre intervaller. 10-8-6-4-2 min med 2 min vila. Hade en ganska tung ryggsäck så det gick bitvis ganska trögt men cykelformen är på antågande och när jag väl får tid att montera på mina nya hjul så hoppas jag att det ska gå riktigt fort.


I går eftermiddag så fick jag prova på en ny sport som jag tror jag ska satsa på efter min triathlonkarriär - Segwaypolo. Jag har gått en utbildning de senaste tre dagarna och igår så hade vi lite skoj och middag efter kursens slut då vi fick testa på Segway-polo - en modern form av hästpolo?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar