lördag 4 maj 2013

Kosläpp och "marathon-ångest"

Oscar och tjejerna har åkt till Risby för att se kosläpp och äta bullar. Själv sitter jag på bussen in till Uppsala för att klockan 10.30 vara på plats på slottsgården för att springa Aros marathon. Aros marathon är en gratis mara på banvallen mellan Uppsala och Enköping. När vi anmälde oss var tanken att både jag och Oscar skulle springa detta lopp som ett test innan Kalmar. Detta eftersom varken jag eller Oscar sprungit så långt innan. Pga Oscars cykelkrash i vintras har han tagit det lugnt med löpningen och håller nu på att trappa upp distanserna av denna anledning kommer inte han att springa idag. Jag som blev oväntat slut av onsdagens strapats hoppas att benen känns bra och att den första sträckan går lätt. Det finns möjlighet att bryta halvvägs men då jag tror att detta är min enda chans till ett riktigt långlopp innan Kalmar så vore det bra om jag fullför. Jag hoppas jag hittar någon annan vars ambition endast är att komma i mål så vi kan ta det lite lugnt och snacka längs vägen. Jag hoppas kunna springa i ca 5.30-6.00 tempo och att magen håller ihop. Oscar och tjejerna har lovat att heja längs vägen och hämta mig när jag är framme. Håll tummarna nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar