torsdag 2 maj 2013

Det får bli en "mellan-vecka"

Imorse hade jag tänkt köra ett crossfit-pass innan jobbet och jag byte om och värmde upp, trots att jag kände mig lite omotiverad. Efter 2 km rodd och lite wall-squats så var jag redo att börja första delen av dagens pass som var ben-böj. Jag kände mig fortfarande dock lite seg och efter första setet av benböj så bestämde jag mig för att strunta i passet. Måndagens pass med tunga marklyft har suttit kroppen de senaste dagarna, musklerna och nervsystemet fick jobba ordentligt då. Nu när kroppen inte villa vara med så kör jag lite extra vila denna vecka istället, det får bli en "mellan-vecka". Jag kör simpasset som planerat och så även söndagens cykelpass, men kvällens löppass och morgondagens crossfit hoppar jag över. Det känns böttre att lätta lite på träningen denna vecka än att bara köra vidare och riskera att man tar helt slut.

Linda tävlade i Väsby igår och det gick riktigt bra. Hon skriver en liten race-story om loppet under kvällen.

Vi har två platser kvar i vårt lag i the Run nästa tisdag. 5 eller 10 km terräng är det som gäller. Någon som är intresserad?
Startavgift, funktionströja och picknick-korg ingår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar